Asperges

Asperges

Foto: Olga Baart

Asperges bij Boereblij in Blaricum

LAATSTE NIEUWS

Boereblij weer open in 2020!

“Na een seizoen zonder Blaricumse asperges ben ik verheugd te kunnen meedelen dat wij komend aspergeseizoen weer van de partij zijn.

 

Met Martens Asperges uit het Limburgse Tienray zijn wij een samenwerking aangegaan waardoor de continuiteit voor de aspergeoogst in Blaricum is gewaarborgd. Het assortiment in de winkel zal worden uitgebreid.

 

Hoe de winkel er uit gaat zien en welke (streek)producten naast de asperges verkocht gaan worden zullen we zo snel mogelijk laten weten.

 

Vanaf 4 zaterdag april 2020 is Boereblij in ieder geval weer geopend !!!!!!!

 

We hopen jullie allemaal weer terug te zien!”

 

Sacha Knoop,
25 januari 2020

Abonneer u op de gratis Boereblij Nieuwsbrief voor updates.

witte asperges

De versgestoken asperges van aspergeboerderij Boereblij komen van ons eigen land in Blaricum. Drie generaties lang telen we hier al meer dan 50 jaar ons eigen witte goud voor jou.

groene asperges

Ook voor groene asperges van eigen teelt kun je terecht bij Boereblij. Onze groene asperges zijn bijna net zo lekker als hun witte familie en het bereiden ervan vraagt veel minder bewerking. Zo hoef je een groene asperge niet te schillen.

aspergesoep

Onze aspergesoep is de lekkerste van Nederland en wordt gemaakt in onze eigen keuken. Kom het maar proeven! In iedere liter aspergesoep verwerken we een kilo verse asperges.

asperges reserveren?

Onze voorraad vers gestoken asperges wisselt per dag en is afhankelijk van de dagelijkse oogst. Er zijn meestal voldoende asperges maar wil je zekerheid over een bepaalde soort, bestel ze dan minimaal 24 uur van te voren telefonisch via T 035 – 538 7138 tijdens de openingstijden. Wij zorgen dan dat je bestelling op de gewenste dag klaar ligt.

U kunt pinnen bij Boereblij in Blaricum